ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

ΕΚΘΕΣΗ 2

Με μουσική, βραβεύσεις, σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κομιανού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της “62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς”, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς.

Την δροσερή βραδιά ζέστανε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς που άνοιξε την εκδήλωση. Ακολούθως η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων. Οι λιλιπούτειοι πετύχανε με την αθωότητα τους να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το χώρο και να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών χαρίζοντας τους το πιο γλυκό χαμόγελο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς με τον παρουσιαστή της βραδιάς Δημήτρη Μάρκο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων με τα εύστοχα σχόλια του.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

Ο Μέγας Υποστηρικτής της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρείαΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) για την υποστήριξή του.

Ο Μέγα χορηγός της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία «MEDI PRINOU» για την ευγενική του χορηγία.

Ο ομορφότερος κήπος, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κα Χριστίνα Ξανθοπούλου στα Αλώνια Κηφισιάς.

Το ομορφότερο μπαλκόνι το οποίο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στην Νέα Ερυθραία.

Ο Αριστείδης Πουλημένος που απεβίωσε πρόσφατα θερμός υποστηρικτής της Ανθοκομικής Έκθεσης για δεκαετίες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή παραγωγή σε κάκτους και παχύφυτα.

Ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, για τη συνολική συμβολή του στο Δήμο Κηφισιάς.